LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Onze aanpak

LUKOIL
de
magie
van
positieve
energie.

Altijd de scherpst mogelijke prijzen

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren we de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij ons altijd de voordeligste prijs vindt, zelfs zonder getrouwheidskaarten of ingewikkelde puntensystemen. U ontvangt onmiddellijk uw directe korting.

 

Hoogkwalitatieve producten

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogwaardige technologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops verkopen we uitsluitend kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Service met een glimlach

In elk bemand LUKOIL-station is er een ondernemer aanwezig die u graag verder helpt. Dat is veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden van niet.

Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant of een snack voor ’s middags... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen.

Maar ook in onze onbemande LUKOIL-stations maken we het u steeds gemakkelijk. U kunt er snel en veilig tanken en betalen. Alle LUKOIL Express-stations zijn immers uitgerust om uw veiligheid te waarborgen. Ze worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt. Bovendien worden de stations dagelijks gecontroleerd om te zien of alles netjes en schoon is en of alles naar behoren werkt. En uiteraard controleren we hier ook dagelijks de prijzen om er zeker van te zijn dat u tankt tegen de laagste prijs in de omgeving.