LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.
Het
juiste
smeermiddel
voor
de
juiste
toepassing,
is
het
credo


LUKOIL Nederland
 biedt vanuit haar vestigingen in Maastricht en Hardinxveld-Giessendam een uitgebreid portfolio van meer dan 500 LUKOIL-smeermiddelen die internationaal op de markt worden gebracht. Deze producten worden geproduceerd door LUKOIL Lubricants Europe en hebben zowel API- als ACEA-licenties en meer dan 300 officiële goedkeuringen van grote fabrikanten zoals BMW, General Motors, MAN, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Scania, Volvo, Volkswagen, enzovoort.

Zowel in Maastricht als in Hardinxveld-Giessendam staan de meeste Lukoil smeermiddelen in diverse verpakkingen op voorraad, waardoor levertijden tot een minimum worden beperkt. Ophalen kan natuurlijk ook.

Geholpen door onze smeermiddelenspecialist en vraagbaak Freddy Van Driesten adviseren wij u de beste oplossing voor een zeer concurrerende prijs. Natuurlijk kunt u ook Freddy rechtstreeks raadplegen:

Freddy.vanDriesten@eu.LUKOIL.com+31 43 3523254

 

Wilt u liever uw smeermiddelen online bestellen?

 

Zoekt u liever zelf naar het beste LUKOIL-smeermiddel voor bijvoorbeeld uw auto, vrachtwagen of machine, ga dan naar onze "Lubricant Advisor".

Kies snel en eenvoudig met onze LUKOIL smeermiddelen adviseur de beste GENESIS olie die perfect is afgestemd op de vereisten van uw voertuig en motor.

Ons met zorg ontwikkelde GENESIS assortiment beschermt uw motor en verlengt de levensduur van uw voertuig. Op langere termijn betekent dit een aanzienlijke besparing in de onderhoudskosten van uw wagen. Onze smeermiddelen voldoen aan de strengste technische normen, raadpleeg onze online product catalogus voor meer informatie.