LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Greenlife (HVO)

Greenlife
Pure
HVO,
de
renewable
diesel


Bij LUKOIL leveren we hoogwaardige HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) in samenwerking met gerenommeerde partners. Deze milieuvriendelijke brandstof wordt geproduceerd uit plantaardige oliën en vetten en resulteert in aanzienlijk lagere emissies bij gebruik, geschikt voor een breed scala aan dieselmotoren, inclusief voertuigen, vrachtwagens, bussen, landbouwvoertuigen, schepen, locomotieven en industriële machines.

Door onze toewijding aan hoogwaardige productieprocessen en strenge kwaliteitscontroles, kunt u vertrouwen op de allerbeste kwaliteit HVO, verspreid via ons uitgebreide netwerk onder de naam LUKOIL Pure Green, ook bekend als Lukoil HVO 100. Door te kiezen voor Pure Green HVO, verkleint u uw ecologische voetafdruk. Bovendien bieden we ook blends van HVO en diesel als alternatieve optie.

Het kiezen van de juiste alternatieve brandstoffen is gezien de ontwikkelingssnelheid en de complexiteit van de moderne motoren niet altijd eenvoudig. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om u te helpen.

 

Hieronder enkele statistieken over onze Pure Green HVO producten

 
 
%
HVO
 
 
%
Biodiesel
CO2
uitstoot
reductie
WtW*
CO2
uitstoot
reductie
TtW*
1 literLUKOIL Pure Green 100100%7%89%100%
1 literLUKOIL Pure Green Mix 5050%7%51%57%
1 literLUKOIL Pure Green Mix 3030%7%33%37%
1 literLUKOIL Pure Green Mix 2020%7%24%27%
1 literLUKOIL Pure Green Mix 1010%7%15%17%


*Well-to-Wheel reductie wordt over de gehele keten van de bron tot het gebruik in het voertuig.

*Tank-to-Wheel reductie wordt bereken over het verbrandingsproces tijdens gebruik van het voertuig.