LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

AdBlue® & OptiSpray™

Goed
voor
uw
voertuigen
en
machines
-
goed
voor
onze
omgeving

 

Bij LUKOIL onderkennen we de waarde van AdBlue® - zowel voor onze klanten als voor onze omgeving. Door hoge standaarden op het gebied van productie en kwaliteitscontroles bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit AdBlue®, geproduceerd door BASF via onze distributie partner Resnova.

AdBlue® kan worden toegepast in alle dieselmotoren die zijn uitgerust met SCR technologie – waaronder personenwagens, bussen, vrachtwagens, tractoren, schepen, locomotieven, stationaire en mobiele power plants, machines voor onder andere mijnbouw, aannemerij en de agrarische sector.

Het is belangrijk AdBlue® van hoge kwaliteit te gebruiken. Een oplossing van lage kwaliteit kan niet zuiver genoeg zijn waardoor uw katalysator vervuild raakt, met hoge reparatiekosten tot gevolg.

OptiSpray™ - Als alternatief voor AdBlue®

OptiSpray™ is ideaal voor wagenparken met een lage motorbelasting of voor wagenparken die in koude omstandigheden opereren: stadsbussen, stadsdistributie, vuilniswagens en andere toepassingen met lage motorbelasting zoals bijvoorbeeld tractoren, kranen en graafmachines. OptiSpray™ kan echter ook worden gebruikt bij SCR-voertuigen die werken met hoge motorbelasting en lange afstanden. U hoeft dus geen twee afzonderlijke producten met ureumoplossing te gebruiken in wagenparken met gemengde motoren.

LUKOIL levert AdBlue® en OptiSpray™ in de volgende verpakkingen.

  • Bulk per tankwagen

  • MBC tank met 1000 liter inhoud

  • 200 liter drum

  • Cans van 20 en 10 liter

Bestellingen kunt u plaatsen via het bestelformulier of via mail naar bestellen@eu.LUKOIL.com

Of telefonisch via de onderstaande telefoonnummers.

 

LUKOIL - Regio ZuidLUKOIL - Regio MIdden
Ankerkade 10Industriestraat 1
6222 NM Maastricht3371 XD Hardinxveld-Giessendam
T: +31 43 3523250

T: +31 184 617300